A Travelling Art Company

 
 

A Travelling Art Company is niet zo maar een galerie maar een initiatief in samenwerking met gewaardeerde kunstenaars dat vernieuwende kunst onder de aandacht brengt en kunstadviezen geeft aan bedrijven, verzamelaars en particulieren. A Travelling Art Company werkt vanuit een kantoor en stockruimte in Den Haag. De exposities en groepspresentaties vinden plaats op vele beurzen en evenementen in binnen- en buitenland.


Daarnaast ondersteunen we onze klanten door thuis of op kantoor een vooraf bepaalde selectie van kunstwerken te presenteren waardoor een bewuste keuze in de eigen leefomgeving gemaakt kan worden. Ondersteund door onze expertise op het gebied van hedendaagse kunst en interieur-architectuur verzorgden wij in de afgelopen tijd een aantal evenwichtige interieurprojecten.

 

welkom op onze website

Kunst = Emotie


De initiatiefnemers van A Travelling Art Company, vinden dat kunst moet communiceren. Emotie overbrengen met no nonsense hedendaagse kunst en dito kunstenaars, ondersteund met een degelijk verhaal en advies, heeft het meeste effect als je de kunst naar de liefhebber brengt. Op beurzen, evenementen en bij de klanten thuis.

De Nationale Kunst Koop is een initiatief van Nederlandse galeries en stelt de consument in de gelegenheid bij aangesloten kunstgaleries aankopen te doen met een gespreide betalingsregeling. Voor u als consument, is de regeling vrij van kosten en rente. Het enige dat u betaalt zijn de maandelijkse termijnbetalingen als aflossing op het kunstwerk.

QR Codes


Om u op de beurs meer informatie te verschaffen maken wij regelmatig gebruik van QR codes die u kunt scannen met uw SMARTPHONE.

U heeft hiervoor een scanner nodig die u gratis kunt downloaden vanuit de meeste APP stores. Via deze link kunt u de beste scanner voor uw toestel vinden.


I-nigma QR code scanner